Resultaten voor iphone se en iphone 5s

iphone se en iphone 5s
iPhone SE en iPhone 5s: zoek de verschillen.
Zoals je al in ons eerdere koopadvies-artikel over de iPhone SE kon lezen is het niet eens zo'n' slecht idee om voor de iPhone 5s te kiezen, vooral als je nu nog een vrij oud model zoals de iPhone 4 hebt. De iPhone 5s had als eerste een 64-bit processor en zal de komende jaren nog gewoon updates krijgen.
Het meeste waar voor je geld: de iPhone SE of de iPhone 6? Check ons oordeel ADV WANT.
Design Winnaar: iPhone 6. Het grote verschil tussen de iPhone SE en iPhone 6 is natuurlijk het formaat van het scherm. De iPhone 6 heeft een groter 47, inch-display, terwijl de iPhone SE een 4 inch-scherm heeft. Apple heeft ervoor gekozen om de iPhone SE hetzelfde design als de iPhone 5S te geven, omdat dit het perfecte ontwerp voor een 4 inch-toestel zou zijn.
Verschil iPhone SE en iPhone 5S Belsimpel.nl YouTube.
Wat is nou eigenlijk het verschil tussen de nieuwe iPhone SE en de iPhone 5S? Van de buitenkant lijken ze op elkaar, maar aan de binnenkant zitten grote verschillen. De iPhone SE heeft onder andere een nieuwe processor, betere camera en grotere accu!
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
Vergelijking: 5 iPhone 5S en iPhone SE verschillen.
Nog een belangrijk verschil tussen de iPhone 5S en de iPhone SE zit in de camera. Waar de iPhone 5S een 8 megapixel-camera aan de achterzijde had en een 12, megapixel-camera aan de voorkant, schiet de iPhone SE fotos in 12 megapixel.
iPhone Vergelijk alle modellen Apple BE.
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X zijn spat, water en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP67 volgens IECstandaard 60529 getest onder gecontroleerde omstandigheden. Spat, water en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage.
Het verschil tussen de iPhone SE en iPhone 5S GSMpunt.nl.
Naast een informatief filmpje hebben we natuurlijk ook nog even alle belangrijke specificaties voor je op een rijtje gezet zodat je goed de verschillen kunt zien tussen de iPhone SE en iPhone 5S. iPhone SE vergeleken met iPhone 5S. iPhone SE iPhone 5S.
Apple iPhone 5S vs Apple iPhone SE Coolblue.
Met iPhone SE ben ik de komende paar jaar verzekerd van de laatste updates en een soepel werkende telefoon. Combineer dat met de aanzienlijk verbeterde camera en ik kan concluderen dat iPhone SE een waardige upgrade is van iPhone 5s.
iPhone SE Apple BE.
iPhone SE bevat dezelfde geavanceerde chip als iPhone 6s: de A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur van desktopklasse is deze chip razendsnel. Hij levert bovendien de grafische prestaties van een gameconsole, waardoor games en andere apps er geweldig uitzien. Deze chip is gemaakt voor topprestaties. De M9-bewegingscoprocessor is direct geïntegreerd in de A9-chip en stuurt de versnellingsmeter, het kompas en de gyroscoop aan voor het meten van allerhande gegevens, bijvoorbeeld het aantal stappen en de afgelegde afstand. Hij maakt het ook heel gemakkelijk om Siri te activeren zonder je iPhone te pakken. Je hoeft alleen maar Hé Siri te zeggen. 2 X snellere systeemprocessor dan iPhone 5s.

Contacteer ons