Meer resultaten voor verschil iphone 6 en iphone 6s

verschil iphone 6 en iphone 6s
Vergelijk de iPhone 6s met de iPhone 6 Coolblue alles voor een glimlach.
Kan je niet beter investeren in de niet al te lang geleden geïntroduceerde Apple iPhone 6? Kortom: wat zijn de verschillen tussen en iPhone 6 en de iPhone 6s en wat merk ik daar in de praktijk van? In het kort.
iPhone 6S Lees onze review, bekijk de functies en check de beste prijzen.
Video: Zo presteert een iPhone 6S voor en na het vervangen van de accu. Lars Paymans 6 maart 2018 9.20 uur. Het vervangen van een versleten iPhone-accu heeft positieve gevolgen voor de prestaties van het toestel. Maar hoe groot is het verschil nu precies?
Het verschil tussen de iPhone 6 en 6s Computer Idee.
Het verschil tussen de iPhone 6 en 6s. Door: Tijs Hofmans op woensdag 07 oktober 2015 om 1617.: De iPhone 6s is inmiddels te koop in Nederland, en als we de reviews mogen geloven is het de beste iPhone tot nu toe.
Welke verschillen zijn er tussen iPhone 6 en 6S? Lees het snel hieronder! iRepairshop.
Bij de iPhone 6 is de A8-processor actief, deze wordt vervangen door de A9-processor bij de iPhone 6S, waardoor de gsm ongeveer 30% sneller werkt dan zijn voorganger. De afmetingen van de iPhone 6 en 6s zijn dezelfde, namelijk 138 x 67 x7 mm.
iPhone Vergelijk alle modellen Apple NL.
iPhone 6s Plus. iPhone 6 Plus. iPhone X S. Zilver, spacegrijs en goud. 58inch, Super Retina HDdisplay met HDR en True Tone 1. Water en stofbestendige behuizing van glas en roestvrij staal voldoet aan bestendigheidsnorm IP68 2. Twee 12MP cameras met Portretmodus, Diepteregeling, Portretbelichting, Slimme HDR en 4Kvideo tot 60 bps.
Wat is het verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6?
Wat is het verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6? Wat is het verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6? Wat is het verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6? De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6.
IPhone 6 en 6S Plus: verschillen tussen deze iPhones.
De belangrijkste overeenkomsten tussen de iPhone 6 en iPhone 6S Plus. In sommige gevallen maakt het niet uit welk van deze twee modellen je hebt. De belangrijkste overeenkomsten tussen de iPhone 6 en iPhone 6s Plus zien er als volgt uit.:
iPhone 6S accu kleiner dan die van iPhone 6.
Daarin valt op dat er geen verschillen zijn tussen iPhone 6 en iPhone 6S en ook niet tussen iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus. Zo heeft de iPhone 6S dezelfde spreektijd van 14 uur als op de iPhone 6.

Contacteer ons