Op zoek naar iphone 6 vergelijken iphone 6s?

iphone 6 vergelijken iphone 6s
Het verschil tussen de iPhone 6 en 6s Computer Idee.
Bijna alles aan de iPhone 6s is beter dan de 6, behalve de accu. Die heeft nu slechts 1.715 mAh, terwijl de iPhone 6 nog 1810, mAh had. De iPhone 6s is uiteraard een stuk duurder dan de iPhone 6.
Welke verschillen zijn er tussen iPhone 6 en 6S? Lees het snel hieronder! iRepairshop.
De iPhone 6S is ondertussen al even beschikbaar bij iRepairshop, maar is het nu echt de moeite waard om van een iPhone 6 naar 6S te gaan? We vergelijken even. Een cruciaal punt is natuurlijk de snelheid van de iPhone.
Vergelijk de iPhone 6s met de iPhone 6 Coolblue.
Vergelijk de iPhone 6s met de iPhone 6. Vergelijk de iPhone 6s met de iPhone 6. Op 9 september heeft Apple de iPhone 6s geïntroduceerd. Zo'n' grote lancering is vaak het moment dat smartphone-bezitters zich even achter hun oren krabben en bedenken: ben ik alweer toe aan een nieuwe telefoon?
iPhone 6 vs iPhone 6S vergelijking NL/BE YouTube.
Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. iPhone 5 vs iPhone 5S vs iPhone 6 vs iPhone 6S vs iPhone SE vs iPhone 7 vs iPhone 7 Plus iOS 10.3 Duration: 1410.
iPhone 6 versus iPhone 6S: Wat is er veranderd? Nieuws HLN.
Dat terwijl concurrent Samsung 32GB in het instapmodel in de Galaxy S6-reeks stopt. Wie twijfelt om van een iPhone 6 naar een nieuw model over te stappen, kan hieronder de opmerkelijkste verschillen of gelijkenissen bekijken. Lees ook: Zo zullen de iPhone 6S en 6S Plus eruit zien!
iPhone Vergelijk alle modellen Apple BE.
Gaat tot 2 uur langer mee dan iPhone 7. Gaat ongeveer even lang mee als iPhone 7 Plus. Gaat ongeveer even lang mee als iPhone 7. Gaat tot 1 uur langer mee dan iPhone 6s Plus. Gaat tot 2 uur langer mee dan iPhone 6s.
iPhone 6s vergelijking specs met iPhone 6 en iPhone 5s.
Design door @basvanderploeg. Update 1645u: de tabel is bijgewerkt met correcte informatie over de Focus Pixels. Die feature is ook beschikbaar op iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Update 11-9, 1100u: Optische beeldstabilisatie toegevoegd voor iPhone 6 Plus en iPhone 6s Plus.
iPhone 6s vs iPhone 6: een vergelijking iPhoneabonnementen.com.
Als we de iPhone 6s met de iPhone 6 gaan vergelijken op het gebied van design, dan kan je de iPhone 6s in een nieuwe kleur kopen ros├ęgoud en is er een kleine S achter op de iPhone te vinden.

Contacteer ons